Klubové koncerty

V Rezidenci v Nových Hradech se uskuteční soutěž jazzových…

Jihočeský kraj je místem jazzu zaslíbeným, proto 29. října do hotelu Rezidence v Nových Hradech zavítají talentovaní jazzmani z celé republiky, aby předvedli své umění.

Od 16-ti hodin se v hotelu Rezidence bude za podpory Jihočeského kraje konat soutěž jazzových talentů všech věkových kategorií. Zúčastnit se mohou jak jednotlivci, tak i kapely. V případě účasti jednotlivců mohou soutěžící využít doprovodu výborné rytmické sekce v podání muzikantů z JR Big Bandu Václava Hlaváče. Nadějní umělci se mohou přihlásit vždy s jednou ze svých kompozic, jejíž délka je v rozmezí 2 až 5 minut. V případě potřeby využití rytmické sekce soutěžící musí do 21. října zaslat rovněž hudební podklad ke své skladbě.

Odborná porota v čele s nestorem českého saxofonu Štěpánem Markovičem vyhlásí první tři místa soutěžě. Držitelé ocenění za třetí a druhé místo si odnesou upomínkové dary. Celkový vítěz soutěže se může těšit na finanční výhru 5 000 korun a také smlouvu na vystoupení na prestižním Jihočeském jazzovém festivalu 2023 v Českých Budějovicích!

Večer vyvrcholí v sedm hodin koncertem JR Big Bandu Václava Hlaváče a následnou jam session, ke které jsou srdečně zváni i účastníci soutěže.

Přihlášky zasílejte emailem na info@jihoceskyjazzfest.cz do 21.10.2022. Každá přihláška musí obsahovat jméno interpreta, kontaktní údaje, počet umělců, nástrojové obsazení, název skladby, délku skladby a v případě potřeby rytmického doprovodu rovněž hudební podklad.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Translate »